Politica de confidențialitate
Ultima actualizare: 2 noiembrie 2026
Datele stocate pe dispozitivul tău
Fotografiile pe care le faci sunt salvate în fototeca dispozitivului tău. Setările și numărul de fotografii din ziua respectivă sunt stocate pe dispozitivul tău. Nu trimitem niciodată fotografiile tale, conținutul lor sau numele fișierelor către serverele noastre sau către terți și nu avem acces la fotografiile tale.
Informațiile pe care le colectează aplicația
Pentru a remedia erorile și a îmbunătăți aplicația, folosim următoarele servicii. Fotografiile tale, conținutul lor, numele fișierelor și locația ta nu sunt trimise niciodată. Nu setăm un ID de utilizator care să te identifice; aplicația nu afișează reclame și nu folosește identificatorul de publicitate (IDFA). Datele nu sunt folosite pentru publicitate sau urmărire.
- Firebase Crashlytics (Google): locul în care s-a produs o blocare și starea aplicației în acel moment (dacă captura rula, intervalul, filtrul selectat, zoomul obiectivului, camera frontală sau cea din spate, orientarea, dacă ai Premium și numărul de fotografii din ziua respectivă), modelul dispozitivului și versiunea OS, precum și înregistrări ale unor probleme non-fatale (precum eșecuri la configurarea camerei sau la salvarea fotografiilor)
- Google Analytics for Firebase (Google): vizualizările de ecran, pornirea și oprirea capturii (intervalul, numărul de fotografii, durata și motivul opririi), schimbările de filtru, comutările între obiective și camere, deschiderea ecranului de achiziție și locul de unde a fost deschis, acțiunile de achiziție și restaurare (ID-ul produsului), intervalul și filtrul folosite de obicei, dacă ai Premium, un identificator atribuit fiecărei instalări a aplicației și regiunea aproximativă, estimată pe baza adresei tale IP. Când o achiziție se finalizează, SDK-ul trimite automat o înregistrare a achiziției (ID-ul produsului, prețul, moneda etc.)
Aceste servicii tratează informațiile conform politicilor de confidențialitate proprii ale furnizorilor lor.
Cum oprești trimiterea
Dezactivează „Share usage data” pe ecranul Plan Premium din aplicație pentru a opri tot ce este de mai sus (atât Crashlytics, cât și Analytics), oricând. Setarea este stocată pe dispozitivul tău și se păstrează între lansări.
Funcțiile folosite de aplicație și motivul
Aplicația poate cere permisiunea de a folosi următoarele (iOS întreabă prima dată când fiecare este necesară). Fiecare este folosită doar pentru a oferi funcția respectivă. Dacă refuzi, restul aplicației funcționează în continuare. Poți modifica permisiunile oricând în aplicația Setări.
- Cameră: pentru a face fotografii
- Fototecă (doar adăugare): pentru a salva fotografiile pe care le faci. Aplicația nu îți citește niciodată fototeca
Achiziții
Planul Premium este o achiziție unică în aplicație, nu un abonament. Plata este procesată de Apple; noi nu primim niciodată datele cardului tău sau alte detalii de plată.
Confidențialitatea copiilor
Nu colectăm cu bună știință informații personale de la copii.
Modificări
Dacă această politică se modifică, vom anunța pe această pagină.
Contact: Formular de contact / info@irodori-labo.com