Privatlivspolitik
Sidst opdateret: 2. november 2026
Data gemt på din enhed
Fotos, du tager, gemmes i din enheds fotobibliotek. Indstillinger og dagens antal optagelser gemmes på din enhed. Vi sender aldrig dine fotos, deres indhold eller deres filnavne til vores servere eller til tredjepart, og vi har ingen adgang til dine fotos.
Oplysninger, appen indsamler
For at rette fejl og forbedre appen bruger vi følgende tjenester. Dine fotos, deres indhold, deres filnavne og din lokation sendes aldrig. Vi angiver ikke noget bruger-id, der identificerer dig; appen viser ingen reklamer og bruger ikke reklameidentifikatoren (IDFA). Dataene bruges ikke til reklamer eller sporing.
- Firebase Crashlytics (Google): hvor et nedbrud skete, og appens tilstand på det tidspunkt (om optagelsen kørte, intervallet, det valgte filter, objektivzoom, front- eller bagkamera, orientering, om du har Premium, og dagens antal optagelser), enhedsmodel og OS-version samt registreringer af ikke-fatale problemer (som fejl ved kameraopsætning eller ved at gemme fotos)
- Google Analytics for Firebase (Google): skærmvisninger, start og stop af optagelse (interval, antal billeder, varighed og hvorfor den stoppede), filterskift, skift af objektiv og kamera, åbning af købsskærmen og hvorfra den blev åbnet, købs- og gendannelseshandlinger (produkt-id), dit sædvanlige intervalområde og filter, om du har Premium, en identifikator tildelt hver installation af appen og den omtrentlige region udledt af din IP-adresse. Når et køb gennemføres, sender SDK'et automatisk en købsregistrering (produkt-id, pris, valuta osv.)
Disse tjenester behandler oplysninger efter deres udbyderes egne privatlivspolitikker.
Sådan stopper du afsendelsen
Slå „Del brugsdata“ fra på skærmen Premium-plan i appen for at stoppe alt ovenstående (både Crashlytics og Analytics) når som helst. Indstillingen gemmes på din enhed og bevares på tværs af opstarter.
Funktioner, appen bruger, og hvorfor
Appen kan bede om tilladelse til at bruge følgende (iOS spørger første gang, hver af dem er nødvendig). Hver bruges kun til at levere den pågældende funktion. Afviser du, virker alt andet stadig. Du kan til enhver tid ændre tilladelser i appen Indstillinger.
- Kamera: til at tage fotos
- Fotobibliotek (kun tilføjelse): til at gemme de fotos, du tager. Appen læser aldrig dit fotobibliotek
Køb
Premium-planen er et engangskøb i appen, ikke et abonnement. Betalingen håndteres af Apple; vi modtager aldrig dine kort- eller andre betalingsoplysninger.
Børns privatliv
Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn.
Ændringer
Hvis denne politik ændres, giver vi besked på denne side.
Kontakt: Kontaktformular / info@irodori-labo.com